top of page

Bosgroep in Utrecht

Installatiewerken, Daktechniek & Solar

Familiebedrijf sinds 1939

Sinds 1939 staat BOS bekend als een familiebedrijf dat zich al 85 jaar dynamisch richt op innovatie en de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende deze rijke geschiedenis blijven de waarden van vakmanschap, kwaliteit en service onverminderd groot. Als een vertrouwd gezicht in de sector begrijpt BOS als geen ander hoe belangrijk het is om te opereren in omgevingen waar mensen wonen, werken en leven.

 

Collega's

Onze toegewijde collega’s beseffen sinds jaar en dag dat ze niet slechts projecten uitvoeren, maar actief bijdragen aan de leefomgeving van bewoners en gebruikers.  Of het nu gaat om installatiewerkzaamheden of daktechniek, wij streven ernaar om met respect voor de omgeving te opereren.

Vaste Waarden

BOS Installatiewerken, Daktechniek & Solar heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de branche, gedreven door innovatie, vakmanschap en
klantgerichtheid.

 

In het hart van onze onderneming ligt de erkenning van het talent van elke collega, teamwork is al sinds 1939 de motor achter ons mooie familiebedrijf.

“Sterke Partners & Resultaatgericht Samenwerken”

 

Wij bouwen aan sterke partnerschappen in ontwikkel-, advies- en offertetrajecten, in bouwteams met ketensamenwerking en als totaal & technisch aannemer.

 

In het resultaatgericht samenwerken, met focus op woningcorporaties, VvE- en vastgoedbeheerders, bedrijven, zorg, onderwijs, horeca en sport, zitten onze kernactiviteiten.

 

We zijn gezichtsbepalend in Midden Nederland en als oprichter van INN (Installatie Netwerk Nederland) bieden wij landelijk onze diensten aan.

Erkeningen

Onze Missie

Wij zijn dé partner in installatie- en daktechnische oplossingen,

voor een gezonde en duurzame leefomgeving.

Wat betekent dit:

 

1: Jij maakt het verschil want namens ons ben je de

ambassadeur van ons bedrijf.

 

2: Wij zijn met elkaar in ons werk continu bezig met

het verbeteren van duurzame leefomgevingen.

 

3: Met innovatie en ons vakmanschap streven we naar kwaliteit die niet alleen aan de vragen van onze klanten voldoen, maar ook bijdragen aan een gezonde toekomst voor volgende generaties.

bottom of page